Lotuskring de IJsselstreek

Lesavonden

Trainingslocatie :

Eén maal per maand komen wij bijeen om onze kennis uit te breiden, c.q. op peil te houden. Deze lessen worden gegeven in “Het Trefpunt”, Valeweg 2, 7451 KK HOLTEN.

Programma studiejaar 2019-2020

  • Alle lessen zijn van 19.45 tot 22.00 uur.
  • We starten eerst met de LOTUS®aanvragen.
  • Nadien behandelen we iedere maand een ander onderwerp.
  • Per onderwerp bespreken we het ontwerp, de enscenering, hoe te grimeren en te acteren.

Nieuwe opleiding

Als je een opleiding tot lotusslachtoffer wilt gaan volgen, zit je goed bij LOTUS®kring 038 “De IJsselstreek”. De vereniging is voornemens om te starten met een nieuwe opleiding tot LOTUS®slachtoffer.  Onze eigen cursusleidster Diki Hollander zal deze avondopleiding LOTUS® zelf verzorgen. De opleiding wordt gegeven onder auspiciën van de organisatie LOTUS.

Deze opleiding tot LOTUS®slachtoffer zal in principe twee keer per maand, op iedere eerste en derde donderdag van de maand plaatsvinden in het EHBO-gebouw, Enkstraat 60 te Deventer, om19.30 uur. 

Algemeen

De opleiding voor je aantekening LOTUS® duurt ca 2 seizoenen. Je leert hier veel over het acteren, grimeren en ensceneren van de verschillende verwondingen en ziektebeelden. Het examen wordt in Nieuwegein afgenomen. Het bestaat uit verschillende onderdelen namelijk bewustzijnsstoornis, shock en een verplicht letsel met de daarbij behorende enscenering. Voor de beoordeling van dit examen zijn er 2 examinatoren aanwezig. Het certificaat is 2 jaar geldig.

Locatie

Deze opleiding zal plaats vinden het EHBO-Deventer gebouw, Enkstraat 60 in Deventer.

Kosten

De kosten van de opleiding is afhankelijk van het aantal deelnemers. De opleiding wordt verzorgd inclusief cursusmateriaal en examengeld.

Meer informatie?

Heb je interesse? Neem contact op met Diki Hollander, middels het contactformulier op deze site.